viernes, 29 de junio de 2012

UN EJEMPLO DE PERSONA LUCHADORA



Acampat davant l’oficina de Bankia de Paral·lel que li reclama un deute impagable


El Pedro va contractar una hipoteca el 2006 amb Caja Madrid (actual Bankia). En aquells moments treballava en el sector de l’automoció i tenia un contracte fixe. Amb la crisi però, es va quedar en atur i amb la impossibilitat de pagar una quota hipotecària que va arribar a ascendir a 1500€ mensuals. En aquest moment, el Pedro va intentar arribar a un acord amb Caja Madrid perquè acceptessin l’entrega del pis per resoldre el contracte d’hipoteca





No obstant, aquesta entitat va negar-li la dació en pagament i no li va donar cap opció a arribar a un acord. En les últimes setmanes, el Pedro ha vist com li han subastat la casa i li reclamen un deute de més de 100.000€ (molt per sobre del que valia el seu pis en el seu moment i, encara més, del valor actual).

El Pedro va unir-se a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i ha decidit lluitar per aconseguir, com a mínim, que li condonin el deute que manté amb l’entitat financera un cop resolt el contracte de compra del pis i retornat aquest al banc. És per això, que el passat dimarts va entregar una solicitud de condonació del deute a Caja Madrid de la que espera resposta. Mentrestant, ha decidit acampar -en l’horari comercial- davant de l’oficina d’Avinguda Paral·lel, 87 que en el seu dia va oferir-li el contracte d’hipoteca, que va negar-li la possibilitat d’arribar a un acord de dació en pagament i que, en els propers dies, haurà de resoldre si li accepta o no la condonació del deute.

El Pedro demana el suport de tots els veïns i veïnes a acompanyar-lo en aquesta protesta, a fer difusió de la seva situació i a no callar davant d’injústicies com aquesta. A més, convoca a tothom pel proper dilluns a les 11h davant de l’oficina d’Avinguda Paral·lel, 87 per exigir alguna resposta a la petició de condonació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por visitar EL BLOG DE LA ORIENTACIÓN LABORAL y por tu comentario.

Saludos.