miércoles, 8 de enero de 2014

Acción de reclutamiento: 2 ª Edición de Jumping Talento (BARCELONA, 27/03/2014)


FUENTE Y MÁS INFORMACIÓN: ALUMNI UPC

DATOS DEL EVENTO



UPC Alumni - La Comunitat Laboral Universia – Trabajando engega la 2a edició de Jumping Talent, el concurs de talent universitari on 10 grans empreses seleccionaran els joves amb millor expedient.

D'una forma divertida i optimista, es reunirà el proper 27 de març, a 100 joves amb un perfil acadèmic excel·lent i una projecció curricular amb alt potencial, en un esdeveniment en el qual demostraran les seves habilitats davant els coaches de les seves respectives empreses.

Recepció de cv’s a: olga.pedrola@upc.edu

Període de recepció de cv's: 14/11/2013 a 08/01/2014 (AMPLIAT)


Després de l'èxit de la 1a edició, enguany Jumping Talent s'incrementa de 4 a 10 les empreses participants, totes elles destacades en els seus respectius sectors:

• Accenture
• Amadeus
• Bankinter 
• KPMG 
• Kyocera
• Mediaset Espanya 
• Mondelēz International 
• PSA Peugeot Citroën 
• Sanitas 
• Vodafone

Les empreses actuaran com coaches i tindran com a objectiu triar el millor talent universitari. 


Quins perfils busquem?

Si ets estudiant d'últims cursos de carrera o Màster amb possibilitat de realitzar pràctiques en empresa, i / o acabat de titular en recerca de la teva primera oportunitat laboral, tens nivell alt d'anglès i busques nous reptes. Aquesta és la teva oportunitat!


Quines titulacions busquem?

• Perfils Tècnics: Telecomunicacions (Sistemes de Telecomunicació), Informàtica, Telemàtica, Organització Industrial, Matemàtiques i Físiques.
• Perfils Negoci: ADE, Dret + ADE, Màrqueting, ADE + Telecomunicacions.


Fases de Jumping Talent i Recepció de Cv’s:

En una primera fase es realitzarà un procés de selecció que només superaran els 100 millors Cv’s.
Durant aquest procés, s'avaluaran una sèrie de requisits mínims que seran:

- Bon expedient acadèmic 
- Anglès molt alt (demostrable)
- Experiències Internacionals (acadèmiques o professionals)
- Carta de motivació o recomanació de la universitat que haurà d'adjuntar-se en el moment de la inscripció

Durant el concurs les empreses s'enfrontaran entre ells per atreure el talent. Amb aquest capital humà, formaran els equips que competiran a la fase final per ser els nous guanyadors de la propera edició de Jumping Talent.
Aquest any, a més, es farà arribar a les empreses participants els 400 Cv’s dels millors perfils que hagin passat pel procés de selecció. Encara que només siguin 100 els que acudeixin a la fase presencial, les empreses participants comptaran amb un pool de perfils universitaris molt atractiu.


Premis:

Aquest concurs, a més de ser un aparador incomparable dels joves davant les empreses participants, és també l'oportunitat perfecta per fer networking de manera directa amb directors i departaments de RRHH.
Els estudiants que formin part d'equip guanyador, tindran accés directe als programes de pràctiques i primera ocupació que tinguin oberts en aquest moment les empreses participants en la II edició de Jumping Talent.
A més, importants empreses participen en el concurs com a col·laboradores de la iniciativa, oferint als estudiants grans premis. Entre ells, CRCC Àsia, agència especialitzada en connectar Xina amb la comunitat global a través de programes de pràctiques, cursos intensius d'idiomes i serveis de consultoria, oferirà un Programa d'estada a la Xina per a un dels candidats finalistes. 
Altres col·laboradors, com CEPADE o la Xarxa de Paradors, participaran també en Jumping Talent oferint regals als finalistes premiats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por visitar EL BLOG DE LA ORIENTACIÓN LABORAL y por tu comentario.

Saludos.